Partager sur Facebook Partager sur Twitter

Enovacom

Enovacom, opgericht in 2002, is een softwarebedrijf gespecialiseerd in informatiesystemen voor de zorgsector om de veilige uitwisseling van patiëntgegevens te vergemakkelijken.

De oplossingen zijn gecategoriseerd volgens twee assen:
  • Interoperabiliteit
  • Veiligheid

IT Interoperabiliteitsoplossingen voor Healthcare


 

ENOVACOM Integration Engine verbindt de meeste medische toepassingen die u gebruikt. De normen en standaarden die door de medische gemeenschap worden gebruikt zijn natief geïntegreerd. Deze oplossing biedt visuele ondersteuning aan voor iedere gebruiker om de verschillende stappen in de informatieverwerking real-time te volgen.


 

ENOVACOM Patient Connect is voor 100% een software-oplossing en het eerste interoperabiliteitsplatform voor biomedische apparaten. U kunt de vitale gegevens van uw patiënten automatisch integreren met de juiste zorgdossiers (EPD,…) om een betrouwbare identificatie en associatie tussen patiënt en apparatuur te garanderen, zonder extra hardware.Oplossingen om uw informatiesysteem te beveiligen


 
ENOVACOM Identity Manager laat toe om de identiteiten van uw zorginstellingen te beheren. Het omvat de hele cyclus van het personeel in de instelling (aankomsten, transfers, service veranderingen, vakantie, vertrek) en een centrale snelle toewijzing van applicaties en resources.
ENOVACOM Secure Login is een SSO (Single Sign On) software, die het beheer van uw wachtwoorden vergemakkelijkt door de login te automatiseren. U behoeft om slechts een unieke authenticatie en één wachtwoord voor de teams van uw zorginstelling.


 

ENOVACOM Smart Audit is een audit en traceerbaarheid oplossing voor het bijhouden van de gebruiker’s acties, van de authenticatie tot de deconnectie. "Wie veranderde de naam van de patiënt?", "Wie had toegang tot deze informatie?" of gewoonweg, "Hoeveel sessies zijn er tegelijkertijd open?" zijn nu vragen die u niet meer hoeft te stellen.

Nieuws

bulletJuli 2024
Wij blijven open en handhaven onze openingstijden tijdens deze zomervakantie.
bulletFebruari 2024

Het psychiatrisch ziekenhuis Le Beau Vallon neemt de software van Allyn Pay over.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Meer weten over Enovacom?

  Bezoek de website http://www.enovacom.be/.


SBIM NV is lid van de GROEP COMASE