Partager sur Facebook Partager sur Twitter

SBIM

Medical IT

SBIM is sinds 1987 de informaticapartner bij uitstek van de ziekenhuizen. Het is gespecialiseerd in de ontwikkeling van administratieve en medisch-technische software die voornamelijk bestemd is voor de medische sector.

De bvba SBIM werd gesticht op initiatief van de Clinique Notre-Dame de Charleroi (nu het Grand Hôpital de Charleroi). Het bedrijf heeft zich aanhoudend ontwikkeld, zowel op het commerciële vlak als op knowhow.

In juni 2001 sloot SBIM zich aan bij de groep COMASE. Deze samenwerking heeft het bedrijf in staat gesteld zijn aanbod voor de klanten in de ziekenhuissector uit te breiden. In hetzelfde jaar, op 20 september, werd het een naamloze vennootschap.
Sindsdien is SBIM sterk geëvolueerd maar het blijft afstemmen op haar klanten met oplossingen op maat.

SBIM biedt niet alleen producten van hoge kwaliteit aan, maar verleent ook een volledige, persoonlijke service, van de configuratie en integratie van zijn software tot de installatie van het informaticamaterieel en de technische ondersteuning.

Zowel met doorlopende verbeteringen van de bestaande producten als met de ontwikkeling van innoverende oplossingen streeft SBIM in de eerste plaats naar klantentevredenheid. Het bedrijf is groot geworden in de medische wereld en kent de administratieve knelpunten van de sector. Het staat dicht bij haar klanten en begrijpt hun wensen volkomen.


Comase Informatique, een filiaal van SBIM

SBIM verbetert de dienstverlening aan zijn klanten nog verder via zijn filiaal COMASE INFORMATIQUE, een expert in webtechnologieën, boekhoudsoftware, netwerkbeheer, ondersteuning voor Lotus Notes en ontwikkeling op maat. 

Ze kunnen samen rekenen op een team van meer dan 60 gemotiveerde, dynamische medewerkers met specialisaties in de verschillende toepassingen.


Activiteitssectoren

Het bedrijf werkt voor openbare en private ziekenhuizen, privélaboratoria en poliklinieken. Het verzorgt er de installatie, de integratie en de technische ondersteuning voor het informaticamateriaal en de software.

SBIM is niet alleen actief in de medische sector maar levert ook oplossingen voor Human Resource Management aan andere openbare en private instellingen, zoals rusthuizen, OCMW's en gemeenten.

Nieuws

bulletJuli 2024
Wij blijven open en handhaven onze openingstijden tijdens deze zomervakantie.
bulletFebruari 2024

Het psychiatrisch ziekenhuis Le Beau Vallon neemt de software van Allyn Pay over.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

Sponsor du Basket Club de Fraire-Philippeville


Depuis 2017, SBIM et sa filiale Comase Informatique sont sponsors du club mais aussi des événements organisés tout au long de la saison.


SBIM NV is lid van de GROEP COMASE