Partager sur Facebook Partager sur Twitter

Thin client and Zero client

Thin Client

De basisfilosofie van de Thin Client vertrekt van een eenvoudig idee: in tegenstelling met pc's, die soms omslachtig te beheren zijn en veel geheugen nodig hebben, met hun randapparaten en lokaal geïnstalleerde software, hun beveiligings-, update- en onderhoudsproblemen, beperkt een Thin Client werkpost zich tot de weergave van de informatie, het netwerkbeheer en de gebruikersinterface. Alle toepassingen zijn op een centrale server ondergebracht, met een eenvoudige, voordelige, beveiligde en krachtige toegang. De gebruikers vinden hun normale werkomgeving: vaktoepassingen, kantoorsoftware, e-mail, internet en toegang tot mainframes (ASA400, 3270, Unix).

De aanvullende producten van Go-Global lossen alle problemen met de uitrol van toepassingen op.

 

Zero Client

Een « Zero Client » is de allernieuwste technologie. Hij vervangt de pc door een klein toestel zonder processor, geheugen, ventilator en harde schijf. Dit is een enorme technologische vooruitgang. Het voordeel tegenover een Light Client is het ontbreken van een besturingssysteem, wat de werking sterk versnelt en het beheer tot het minimum beperkt.


De oplossing van SBIM

Het verschil tussen de twee technologieën is niet voor iedereen evident. SBIM schept duidelijkheid.

Na een analyse van uw wensen en van uw infrastructuur, stelt het informaticabedrijf u de oplossing voor die u het best past.

Met het oog op de kwaliteit stelt SBIM producten van zorgvuldig geselecteerde partners voor. Voor Light Clients en Zero Clients kiest het twee merken: IGEL TECHNOLOGY en NComputing ....

 

           

 

Vertrouw ons technisch team en zijn ervaring in dit domein... Het verzorgt de installatie en de configuratie.

Nieuws

bulletSeptember 2023
Ontmoet SBIM & Softway Medical op Patient Numérique op 12 Oktober 2023 in CEME (Charleroi).
bulletMei 2023

Het HUmani-netwerk doet een beroep op de diensten van onze teams in het kader van de harmonisatie van de applicatieomgevingen van de instellingen.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE