Partager sur Facebook Partager sur Twitter

Partners

 

Sinds 1998 is G2 Speech actief op de markt van spraakherkenning voor de ziekenhuiswereld. G2 Speech is nu een belangrijke speler en partner voor ziekenhuizen.

BT Clinical Computing heeft een oplossing ontwikkeld die laat toe om de beschikbzre gegevens in het ziekenhuis, inclusief medische verslagen te zetten naar SNOMED CT.

 

Certipost | Basware is de specialist in de beveiligde uitwisseling van documenten voor ondernemingen, overheden en particulieren.

Enovacom is een softwareleverancier die zich richt op HIS-systemen. Enovacom heeft oplossingen voor interoperabiliteit en voor beveiliging van de gegevens.
Hemasoft biedt web & cloud-ready oplossingen voor het beheer van bloedbank, celtherapie, weefselbank en melkbank.
  IBM is de technologische leider in de innovatie en de transformatie van bedrijven. Het is de bevoorrechte partner van ondernemingen die in innovatie geloven.  IBM is de ontwikelaar van WISH, de opname en facturatie oplossing.

Lab Technologies heeft SMARTLIS met IT lab professionals ontwikkeld. SMARTLIS is een innovatieve LIS-oplossing door zijn geavanceerde functies en zijn ergonomie.

Nieuws

bulletOktober 2021
Schrijf u in op onze webinar over de implementatie van KeyHos bij CH EpiCURA deze 28/10
bulletJuni 2021

Het CH Emile Mayrisch heeft, net als alle andere Luxemburgse ziekenhuizen, besloten om onze MG-MZG-oplossing te implementeren die  aan de Luxemburgse markt is aangepast.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE