Partager sur Facebook Partager sur Twitter

Partners


IBM is de technologische leider in de innovatie en de transformatie van bedrijven. Het is de bevoorrechte partner van ondernemingen die in innovatie geloven.  IBM is de ontwikelaar van WISH, de opname en facturatie oplossing.

Lab Technologies heeft SMARTLIS met IT lab professionals ontwikkeld. SMARTLIS is een innovatieve LIS-oplossing door zijn geavanceerde functies en zijn ergonomie.

BT Clinical Computing heeft een oplossing ontwikkeld die laat toe om de beschikbzre gegevens in het ziekenhuis, inclusief medische verslagen te zetten naar SNOMED CT.

Enovacom is een softwareleverancier die zich richt op HIS-systemen. Enovacom heeft oplossingen voor interoperabiliteit en voor beveiliging van de gegevens.
  Doccle is een online beheersplatform dat bedrijfsprocessen digitaliseert, zoals het verzenden van salarisstroken naar werknemers.


Softway Medical is de Franse leider op het gebied van uitgevers van gezondheidssoftware. Het is al meer dan 25 jaar een hostingprovider en integrator van oplossingen voor belanghebbenden in de gezondheidszorg die een EPD-oplossing met de naam Hopital Manager biedt.

Nieuws

bulletJuli 2024
Wij blijven open en handhaven onze openingstijden tijdens deze zomervakantie.
bulletFebruari 2024

Het psychiatrisch ziekenhuis Le Beau Vallon neemt de software van Allyn Pay over.

Jobs

bulletSBIM werft werknemers aan

SBIM zoekt creatieve, ernstige en getalenteerde krachten om het team te versterken voor de Vlaamse regio.

Aarzel niet om ons te contacteren.

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE