• Softway Medical en SBIM kondigen hun samenwerking aan om innovatieve EPD aan te bieden in België en Luxemburg

  • Wil u een nieuwe professionele uitdaging aangaan? Solliciteer en integreer onze teams!

  • Nos solutions ERP et RHM font peau neuve.

  • De CNDG in Gosselies (Charleroi) optimaliseert het beheer van elektronische facturen dankzij de e-Invoicing module.

  • Ontmoet Kesio, de persoonlijke assistent van de paramedische beroepen in de ziekenhuisomgeving

SBIM

Medical IT

Als specialist in de ontwikkeling van, voornamelijk voor de medische sector bestemde, administratieve en medisch-technische software, is SBIM de informaticapartner bij uitstek van ziekenhuizen.

Met 35 jaar ervaring in deze sector stelt het bedrijf zijn klanten (openbare of private ziekenhuizen, poliklinieken, laboratoria…) krachtige oplossingen voor. Dankzij een uitgebreid aanbod van software levert het integrale oplossingen op maat voor de echte behoeften van zijn klanten. SBIM streeft op de eerste plaats naar een tevredenheid van zijn klanten.

Naast producten van hoge kwaliteit verschaft het een volledige en persoonlijke dienstverlening. Alles wordt door de eigen teams beheerd: de configuratie, de integratie en de installatie van de software. Er is ook technische ondersteuning voor het informaticamateriaal voorzien.

Nieuws 

01
23

In het kader van zijn Polaris-project kiest het Phare-netwerk Hopital Manager om het te ondersteunen bij het beheer van zijn EPD.

10
22
De Clinique Notre-Dame de Grâce in Gosselies (Charleroi) optimaliseert het beheer van elektronische facturen dankzij de e-Invoicing module.
Vragen ?
Een aanbod op maat ?
+32 (0)2 310 38 32
Wens je gecontacteerd te worden ?

Hier

CUSTOMER CENTER


Hier

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE