• Op 1 en 2 juni ontmoeten we de DG's van Waalse OCMW's tijdens hun jaarlijkse congres

  • Wil u een nieuwe professionele uitdaging aangaan? Solliciteer en integreer onze teams!

  • Nos solutions ERP et RHM font peau neuve.

  • Het HUmani-netwerk doet een beroep op de diensten van onze teams in het kader van de harmonisatie van de applicatieomgevingen van de instellingen.

  • Ontmoet Kesio, de persoonlijke assistent van de paramedische beroepen in de ziekenhuisomgeving

SBIM

Medical IT

Als specialist in de ontwikkeling van, voornamelijk voor de medische sector bestemde, administratieve en medisch-technische software, is SBIM de informaticapartner bij uitstek van ziekenhuizen.

Met 35 jaar ervaring in deze sector stelt het bedrijf zijn klanten (openbare of private ziekenhuizen, poliklinieken, laboratoria…) krachtige oplossingen voor. Dankzij een uitgebreid aanbod van software levert het integrale oplossingen op maat voor de echte behoeften van zijn klanten. SBIM streeft op de eerste plaats naar een tevredenheid van zijn klanten.

Naast producten van hoge kwaliteit verschaft het een volledige en persoonlijke dienstverlening. Alles wordt door de eigen teams beheerd: de configuratie, de integratie en de installatie van de software. Er is ook technische ondersteuning voor het informaticamateriaal voorzien.

Nieuws 

06
23

Op 1 en 2 juni ontmoeten we de DG's van Waalse OCMW's tijdens hun jaarlijkse congres.

05
23
Het HUmani-netwerk doet een beroep op de diensten van onze teams in het kader van de harmonisatie van de applicatieomgevingen van de instellingen.
Vragen ?
Een aanbod op maat ?
+32 (0)2 310 38 32
Wens je gecontacteerd te worden ?

Hier

CUSTOMER CENTER


Hier

SBIM NV is lid van de GROEP COMASE